Activitat educativa “Agenda escolar i ús de les pantalles”

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 18.00 h

L’Ajuntament de Caldes, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de les AMPES de l’Escola Montbui i de l’Escola El Calderí organitza l’activitat educativa “Agenda i ús de les pantalles”, a càrrec de Centre de Psicologia Integral Koan.

La sessió està programada per dilluns 3 de juny, a les 18 hores a Can Rius i es treballaran estratègies per treure el màxim profit de les pantalles, fomentant la responsabilitat i l'autonomia dels infants. S'iniciarà amb una xerrada teòrica sobre continguts relacionats amb la gestió del temps d'oci dels infants i l'ús de les pantalles, posant exemples de casos reals.

Seguidament, es farà un debat sobre com ajudar i guiar els fills en l'organització del seu temps d'estudi i d'oci, i sobre com establir uns horaris i unes condicions per l'ús de les pantalles de forma efectiva.

Finalment, es dedicarà un temps a la resolució dels casos personals que vulguin proposar els propis assistents

Aquesta acció està inclosa dins el programa de suport a la funció educativa de les famílies i té com a finalitat estimular la participació reflexiva, el debat i l'intercanvi d'experiències dels pares i mares, amb propostes informatives, formatives i d'orientació - acompanyament, que complementin el treball municipal de suport a la funció educativa de les famílies tot  fomentant la participació i l'acompanyament de les famílies en el procés educatiu d'infants i Joves.

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de les AMPES de l'Escola Montbui i de l'Escola El Calderí

Lloc:

Sala Noble

Espai Can Rius

Carrer del Pont, 3 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 865 41 40
Adreça electrònica: thermalia@caldesdemontbui.cat
Lloc web: www.visiteucaldes.cat/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 25.03.2019 | 14:47