T’has quedat a l’atur? El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament et pot ajudar

Divendres, 27 de març de 2020 a les 11:49

El Servei d’Ocupació recomana a les persones que s’hagin quedat a l’atur que s’inscriguin com a demandants d’ocupació al SOC i si cal demanin prestació o subsidi. Més informació als canals habituals d’informació de l’Ajuntament i La Piqueta T. 93 862 70 25

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya recomana seguir els passos següents:

PRIMER PAS: Inscriure’s com a demandant ocupació al SOC.

(Cal tenir una identificació digital per poder realitzar aquest tràmit. El idCAT és una de les possibilitats, i es pot sol·licitar de forma telemàtica).

  • Opció 2: Telèfon gratuït d’atenció a consultes SOC i tramitació de la demanda 900 800 046. (Telèfon actiu en horari de 8h a 14h)


 

SEGON PAS: Si cal demanar prestació o subsidi

  • Opció 1: Trucar al telèfon provincial de l’oficina SEPE de Granollers 936 190 998 o bé al 900 812 400 .

  • Opció 2: Han creat una pre-sol·licitud, un tràmit semblant a quan es demana cita prèvia, i un cop s’emplena i s’envia digitalment com a formulari, des del SEPE es posen en contacte amb la persona per acabar de tramitar la sol·licitud de prestació o subsidi.

Emplenar el formulari no vol dir que ja estigui sol·licitat, però permet recollir dades per tal d’agilitzar el tràmit dels tècnics del SEPE, ja que quan truquin, ja tindran una sèrie de dades que no hauran de sol·licitar per telèfon.

https://sede.sepe.gob.es/SolicPrestIndividualWeb/flows/solicitud?execution=e1s1


 

  • Opció 3: Si es disposa de DNI electrònic, certificat digital o sistema Cl@ve es pot presentar la sol·licitud a la seu electrònica del SEPE.

https://sede.sepe.gob.es/portalSedeEstaticos/flows/gestorContenidos?page=sv01


 


 

IMPORTANT: Si us heu quedat sense feina per estar afectat per un ERTE/ERTO i en algun moment heu estat inscrit a les oficines de Treball, no és necessari que feu cap tràmit. El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) tramitarà la vostra prestació de forma automàtica.

Si teniu dubtes contacteu amb La Piqueta:

borsatreball@caldesdemontbui.ca

clubfeina@caldesdemontbui.cat

clubfeina16@caldesdemontbui.cat


 


 


 

 

Darrera actualització: 08.04.2020 | 10:38