Si ets un comerç de Caldes, suma’t a la iniciativa “T’ho portem a casa”

Divendres, 27 de març de 2020 a les 10:28

L’Ajuntament posa en marxa la iniciativa «T’ho portem a casa» adreçada al petit comerç local centrada en el repartiment a domicili de la mà de Passo de Cuinar i que també ofereix ajuda en la venda de productes en línia. Més informació a La Piqueta: A/e. lapiqueta@caldesdemontbui.cat

Tenint en compte les circumstàncies d’emergència i les mesures de confinament a causa de la crisi sanitària del covid-19, l’Ajuntament impulsa una iniciativa adreçada al petit comerç local i centrada en el repartiment a domicili.

L’Ajuntament de la mà de l’empresa Passo de Cuinar vol oferir la possibilitat al comerciant local de vendre productes en línia i fer el repartiment a domicili. Per a la venda de productes en línia els comerciants rebran ajuda a pujar els seus productes a la pàgina web per facilitar la compra dels seus clients.

Aquesta experiència pretén ajudar al petit comerç local i a totes les famílies perquè puguin abastir-se sense haver de sortir de casa i així contribuir a reduir el contagi del virus.

L’acord serà entre privats i els comerços que estiguin interessats en adherir-se a aquest servei poden posar-se en contacte amb La Piqueta al T. 93 862 70 25 i A/e. lapiqueta@caldesdemontbui.cat


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@salutcat

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#Joactuo

Darrera actualització: 08.04.2020 | 10:36