Recomanacions del Departament de Salut sobre el coronavirus

Dijous, 5 de març de 2020 a les 10:20

El Servei Català de la Salut ha obert un canal amb informació en constant actualització sobre el coronavirus: http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus. En aquest enllaç i a través dels canals de comunicació habituals de l’Ajuntament podeu consultar les mesures higièniques recomanades.

Donada l’activació d’emergència de salut pública internacional pel nou coronavirus SARS-CoV-2 que va iniciar-se a la Xina, des del Sistema de Salut de Catalunya i arran dels casos importats d’altres països s’ha extremat tot el sistema de vigilància epidemiològica per a aquesta fase de contenció, detecció de possibles casos, confirmació, aïllament, tractament i estudi de contactes.

Com a mesures de protecció, la població general no ha de fer res d'especial, més enllà d'aplicar les mesures higièniques recomanades per a evitar el contagi de qualsevol infecció respiratòria, especialment rentar-se sovint les mans i tapar-se la boca i el nas amb l'avantbraç en tossir o esternudar.

Per a més informació, podeu consultar http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus amb informació que està en revisió permanent.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@consumcat

@salutcat

#Coronavirus

Darrera actualització: 05.03.2020 | 10:21