Pintapunt 2020. 20è Concurs de punts de llibre de la Biblioteca.

Divendres, 6 de març de 2020 a les 12:07

La Biblioteca Municipal de Caldes convoca a la ciutadania de Caldes a participar en el 20è Concurs de Punts de Llibre. El termini de presentació és fins el 6 d’abril. Més informació a www.caldesdemontbui.cat i a la Biblioteca www.bibliocaldes.cat

Participa en una nova edició del Pintapunt, el concurs de disseny de punts de llibre per Sant Jordi de la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El punt en blanc el podeu aconseguir a la Biblioteca. El temari del dibuix és lliure i no ha d’estar necessàriament relacionat amb la Diada de Sant Jordi. Enguany hem creat tres dissenys diferents de punts de llibre, cadascun d’ells té una silueta que pot inspirar un munt de dissenys.

El concurs es dividirà en 5 categories:

CATEGORIA A: educació infantil P3, P4 i P5

CATEGORIA B: cicle inicial de primària (1r i 2n)

CATEGORIA C: cicle mitjà de primària (3r i 4t)

CATEGORIA D: cicle superior de primària (5è i 6è)

CATEGORIA E: a partir de 13 anys

 

Premis

Es designarà un guanyador i un finalista per a cada categoria. El dibuix guanyador de cada categoria serà editat i s’utilitzarà com a punt de llibre de la Biblioteca, durant tot un any.

Els guanyadors i finalistes rebran, respectivament, un xec regal valorat en 60 i 40 € per gastar a l’establiment col·laborador assignat a cada categoria.

El període de presentació és fins el 6 d’abril a la sala infantil de la Biblioteca i el dia 23 d’abril a la tarda, es lliuraran els premis al Parc de l’Estació.

 

Perfils d’interès:

@bibcaldesm


 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 12:08