Informació d’interès sobre les Eleccions Generals 2019 – 10 de novembre de 2019

Dijous, 24 d'octubre de 2019 a les 14:46

A través del web municipal podeu seguir tota la informació referent a les Eleccions Generals del 10 de novembre de 2019: col·legis electorals, cens, calendari electoral, transport per a persones amb mobilitat reduïda, etc

El web municipal www.caldesdemontbui.cat publicarà informació sobre l’obertura dels col·legis electorals a l’inici de la jornada, sobre els recomptes de participació de les 14 h, les 18 h i les 20 h, i sobre els resultats electorals un cop acabat l'escrutini.

Col·legis electorals

Els 9 col·legis electorals de Caldes de Montbui, que estaran oberts des de les 9 del matí fins les 8 del vespre, són els següents:
- Ajuntament de Caldes de Montbui (pl. de la Font del Lleó,11). 2 meses
- Escola Bressol Gegant del Pi (c. General Padrós, 38). 3 meses
- Biblioteca Municipal (c. Santa Teresa, 3). 2 meses
- Les Cases dels Mestres (Espai d'entitats).2 meses
- Escola Bressol La Lluna (c. M. Aurèlia Capmany, 1). 3 meses
- IES Manolo Hugué (c. Josep M. Germà, 4). 3 meses
- Centre Cívic i Cultural M. Hugué (c. Buenos Aires, 14). 3 meses
- Caldes Emprèn. Centre d'iniciatives Empresarials (c. Garraf, 30. Pol. Ind. La Borda)

IMPORTANT: La Residència Santa Susanna, que fins ara tenia una única mesa, deixa de ser col·legi electoral i aquesta s’emplaçarà a l’edifici de Les Cases dels Mestres. Per tant, les persones que fins ara votaven a la Residència Santa Susanna hauran d’anar a votar a Les Cases dels Mestres


Transport per a persones amb mobilitat reduïda

La Creu Roja de Caldes ofereix el servei de transport als locals electorals durant el matí del dia 10 de novembre (de 10 a 14 h) a aquelles persones que vulguin exercir el vot i tinguin alguna dificultat de mobilitat per traslladar-se fins al seu col·legi electoral. Les persones interessades en fer ús d’aquest servei han de trucar a l'OAC, tel. 93 865 56 56. Es garanteix el transport a les persones que hagin fet la sol·licitud abans del 8 de novembre.

Consulteu el calendari electoral en el document adjunt editat pel Govern de l’Estat.

Darrera actualització: 24.10.2019 | 14:48