Campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 12:03

L’Ajuntament se suma a la campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva de la Generalitat de Catalunya i demana a la ciutadania que faci un correcte ús dels contenidors. Consulteu les recomanacions i el Reglament del servei públic de recollida de deixalles als canals d’informació

El 20 de desembre de 2019 la Generalitat de Catalunya va iniciar la nova campanya per a fomentar la correcta separació dels residus que la ciutadania genera. Aquesta campanya s’adreça a la ciutadania però també a les empreses i institucions, per tal de fer una crida transversal que abasti a tots els àmbits de la societat.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui se suma a aquesta iniciativa fomentant i animant a la ciutadania a llençar els residus al contenidor de la fracció corresponent, la qual cosa es tradueix en gestionar-los correctament.

Així mateix, recordeu que podeu demanar la recollida de mobles i andròmines. Per fer-ho només heu de trucar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (93 865 56 56) i allà us indicaran el dia i hores en què les podeu deixar al carrer.

Consulteu els materials editats així com el Reglament del servei públic de recollida de deixalles, en els documents adjunts.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Twitter i facebook: @residuscat

Instagram: residus_cat

#residus


 

Darrera actualització: 12.02.2020 | 12:05