Avís a famílies usuàries d’ajuts de menjador

Dimecres, 18 de març de 2020 a les 09:48

La Generalitat activarà targetes moneder per garantir beques menjador i per a menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb àpat. Un cop organitzat el sistema de lliurament de les targetes, contactarem amb cada família calderina usuària.

Els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies garanteixen els ajuts de menjador a l’alumnat beneficiari de les beques i a menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat, a través de l’habilitació de targetes moneder.

Les targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers 2 o 3 dies, a través dels Ajuntaments i dels Consells Comarcals. Es carregarà a cada família l'import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. S’està acabant d’ultimar l’operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies i properament es concretaran les instruccions definitives.

D’aquesta manera es vol assegurar que els infants que més necessitats tenen puguin continuar disposant de l’ajut del menjador, malgrat que les escoles estan tancades.

Aquesta mesura tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents en motiu de l’impacte del COVID-19.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@salutcat

#Coronavirus

#COVID19

#quedatacasa

#bequesmenjador

Darrera actualització: 18.03.2020 | 14:14

Imatges

#quedatacasa