Informació de servei: afectacions per les obres de renovació del clavegueram

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 15:02

Les següents actuacions previstes en les obres de renovació del clavegueram començaran el dia 5 de febrer al C. de l’Estació i el dia 10 de febrer a la Font dels Enamorats. Consulteu les afectacions de trànsit als canals habituals d’informació de l’Ajuntament.

L’Ajuntament va començar el mes de desembre la campanya de renovació de la xarxa de clavegueram municipal.

Durant aquesta setmana finalitzarà l’actuació que s’està fent al carrer de Bigues i les properes actuacions seran les següents:

  • Dimecres 5 de febrer, està previst que s’iniciï l’actuació puntual del C. de l’Estació. Es tallarà el trànsit de vehicles en el tram del C. de l’Estació entre el C. de Sant Fèlix i l’Avgda. de Pi i Margall. Es preveu una durada de tres dies.

  • Dilluns 10 de febrer, està previst que s’iniciï l’actuació a la Font dels Enamorats (renovació de la xarxa de l’Avgda.de Montbui entre el C. d’Acàcia i C. de l’Om. Es tallarà el trànsit de vehicles en el tram de l’Avgda. de Montbui, entre el C. d’Acàcia i el C. d’Alsina. Es preveu una durada aproximada d’un mes.

Les persones que tinguin gual en els trams esmentats de restricció de trànsit, se’ls permetrà l’entrada i sortida de vehicles sempre i quan l’evolució de l’obra ho permeti i si hi hagués algun impediment, se’l hi comunicarà personalment.

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 15:02