Viatgeteca Fest. Xerrada “Viatjar amb nens”

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 17.30 h

La Viatgeteca Fest és un festival d’activitats on el concepte de viatjar és el protagonista. Per aquest motiu, la Biblioteca organitza una sèrie d’activitats que es faran els dies 11, 12 i 13 de juny.

El dijous 13 de juny, a les 17.30h, tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca la xerrada «Viatjar amb nens», a càrrec de Cristina Sirvente del blog viajarconninos.blogspot.com.

En Sergi la Cristina són una parella a qui agrada molt viatjar. Abans de néixer les seves dues filles, ja havien estat a alguns països, i després, van continuar corrent món, compartint experiències i vivències amb les nenes.

Viatjar és part de la seva vida. Tenir filles ha fet canviar alguns aspectes de la seva vida, però han continuat explorant el món. Viatgen amb les seves motxilles, en viatges d’entre un i dos mesos de durada, gairebé sense planificació, i sempre que poden surten del turisme convencional i agafen transports locals.

En viatjar a països llunyans, es van adonar que els europeus ja fa anys que viatgen en família. Quan es trobaven companys viatgers que encara no tenien descendència els hi preguntaven què tal era viatjar amb una criatura i el 2006 van decidir crear un blog anomenat viajarconninos.blogspot.com per explicar com era l’experiència de viatjar amb nens, amb quines dificultats es trobaven i com ho solucionaven, com escollien destí, les peripècies del viatge...

Descobriu que viatjar amb els fills és possible!

Més informació a : http://www.viatgeteca.cat

 

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

c. Santa Teresa 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès: Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Adreça electrònica: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 11.06.2019 | 13:16