Preinscripció i matrícula als centres educatius de Caldes per al curs 2020-2021

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 11:40

El terminis previstos de presentació de sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria són del 23 de març a l’1 d’abril. Més informació als centres educatius i a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

Durant tot aquest procés, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), creada mitjançant conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat municipal de donar suport als processos d’escolarització de l’alumnat del nostre municipi, centralitzarà tota la informació de l’oferta educativa i tota la informació relativa al període de preinscripció i matrícula.

 

L’OME, situada a l’edifici de l’Ajuntament, serà punt de recepció de sol·licituds de preinscripció que es podran lliurar indistintament tant a l’OME com al centre escollit en primera opció, oferint un servei complementari al que ofereixen els centres.

 

Durant el període de presentació de sol·licituds (del 23 de març a l’1 d’abril) l’horari d’atenció serà de 9.30 a 13.30 hores.

 

No obstant això, per a una millor organització de l’OME i una millor atenció a les famílies es recomana concertar prèviament dia i hora de visita al telèfon 938 627 024. Fora d’aquest horari, així com una vegada finalitzat el període de preinscripció, l’atenció es fa amb visites concertades.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#preinscripcio

#OME

 

Darrera actualització: 09.03.2020 | 11:40