Campanya d’asfaltat. Afectacions de trànsit a Can Valls

Divendres, 11 de gener de 2019 a les 09:02

Dilluns 14 de gener comença la campanya d’asfaltat aprovada l’any 2018 i que afectarà alguns carrers de Can Valls, El Farell i el nucli urbà. Consulteu els carrers afectats en els canals habituals d’informació de l’Ajuntament.

El projecte correspon a la Campanya d’asfaltat 2018, tot i que l’inici té lloc just començar l’any 2019.

S’asfalten els carrers Pardals, Sot del Baster, Palaudàries, Turó de Ferles, dels Palau i l’avinguda Can Valls, de Can Valls; els carrers Passarell, Cardalet, Flor d’Espígol, Pinsa, Cadernera i el passeig de les Flors del Farell; i els carrers Sant Damià, Buenos Aires, Homs, Folch i Torras, Calderón de la Barca, Sabadell, Pare Poch i Josep Fontcuberta, del nucli urbà.

L’inici de les obres es farà a Can Valls i les afectacions més importants bàsicament seran prohibicions d’aparcament. L’ordre d’actuació a Can Valls és el següent:

  1. C. de Palaudàries - Es preveu que tardin 2 dies de fresat per trams, més de 3 a 4 dies del tram ascendent fins al carrer de Ferles i 3 o 4 dies la resta, més 2 dies d’asfaltat.
  2. C. de Turó de Ferles - S’actuarà quan s’arribi a l’encreuament amb el carrer de  Palaudàries, aproximadament entre el 5è o 6è dia.
  3. C. Pardal, C. del Sot i C. de  Palau
  4. Avinguda de Can Valls

Durant l’actuació no es podrà aparcar i es deixarà passar als veïns que accedeixin a les seves vivendes però no al trànsit passant.

L'Ajuntament agraeix als veïns i les veïnes la col·laboració per facilitar les obres i demana disculpes per les molèsties que aquestes puguin ocasionar.

Podeu veure els trams que seran asfaltats en el cas de cada carrer als plànols adjunts.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 09:04