13.500 kg de solidaritat

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 00:00

El Gran Recapte calderí d’aquest passat cap de setmana ha superat en 500 kg les recollides d’aliments fetes en les edicions dels anys 2015 i 2016

La vuitena edició del Gran Recapte que s’ha fet els dies 1 i 2 de desembre ha permès recollir a Caldes de Montbui 13.500 kg d’aliments. La campanya 2017 supera en 500 kg les xifres aconseguides els anys 2016 i 2015 cobreix les expectatives plantejades inicialment pels organitzadors. Aquests aliments es destinaran a atendre les necessitats de les famílies del municipi a través del Rebost Solidari de Caldes de Montbui.

Aquesta edició ha comptat amb 130 voluntaris i la col·laboració dels supermercats Caprabo, Coaliment, Bonarea, Dia i Mercadona, a més de les botigues de la UCIC Academia Alphabet, El Celler, Image-Solutions, Òptica Montbui i Pedragosa, i l’entitat Escola Pia.

L’Ajuntament, Creu Roja, Càritas i les Esglésies Evangelistes Paraula Viva i George Lawrence han estat els responsables de la coordinació de la campanya de recollida d’aliments que promouen els Bancs d’Aliments de Catalunya.

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Informació per a usuaris del Rebost

Podran ser usuaris del Rebost Solidari d’Aliments les persones de Caldes de Montbui que presentin una situació de risc d’exclusió per raó d’edat, mancança econòmica i/o situacions de desestructuració familiar, especialment aquells col·lectius socials més vulnerables.

Les sol·licituds s’hauran d’adreçar al departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes de Montbui.

Contacte: departament d’Acció Social. Tel. 93 865 54 20 – bsocial@caldesdemontbui.cat. Horaris d’atenció: de dilluns a divendres, de 9 a 14; dijous, de 16.30 a 18 h. Cal concertar hora prèvia.

Darrera actualització: 04.12.2017 | 09:14

Enllaços