Logotips i missatges d’entitats calderines al mur del parc de l’Estació

Dimecres, 20 de març de 2019 a les 11:30

En el marc del Projecte Grafitti promogut per persones joves i educadors de carrer de Caldes, divendres es pintaran imatges i missatges de set entitats calderines al mur del parc de l’Estació

El grafit que llueix al mur del carrer Sant Pau que limita amb el parc de l’Estació creix aquesta setmana. Persones joves i l’educador i l’educadora de carrer amplien el Projecte Grafitti, gràcies al qual es va fer la primera pintada en aquesta paret, i afegeixen una segona intervenció. L’obra es farà divendres 22 de març entre les 16 h i les 19.30 h de la tarda.

En aquesta ocasió lluiran logotips, imatges o missatges representatius d’algunes entitats de Caldes de Montbui.  A hores d’ara han mostrat interès per participar l’Ateneu Molí d'en Ral, Castellers de Caldes, Taller de Manga, Projecte sense nom (grup de noies l'Escola Pia), Espai Jove El Toc, El Cau i Caldes Solidària

Els dibuixos els faran joves a títol particular i joves de l’Agrupament Escolta El Pasqualet, i qualsevol membre dels grups participants amb traça per la pintura mural que s’hi vulgui afegir.

Els educadors de carrer són dues figures essencials del programa d’atenció i acompanyament juvenil promogut per l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Els dos educadors complementen el servei que ofereix El Toc però desplaçant-se i treballant des dels espais públics que utilitzen els joves.

Darrera actualització: 20.03.2019 | 11:42