Una nova línia de bus connecta Caldes amb la UAB

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 00:00

El nou servei, que comença dilluns 11 de febrer, ofereix el recorregut Sentmenat, Caldes, Palau i Polinyà fins la UAB. L’itinerari contempla parades a les diferents facultats de la UAB

Dilluns 11 de febrer a les 7:30 h surt el primer autobús que portarà estudiants a la UAB procedents de Caldes de Montbui. El nou servei haurà sortit de Sentmenat 10 minuts abans i després de aturar-se a les tres parades de Caldes (Estació, Centre Comercial i Torre Marimon) anirà a Palau Solità i Plegamans, on te assignades 6 parades, i continuarà cap a Polinyà, on s’aturarà a 4 parades per recollir els darrers passatgers que portarà fins la Universitat Autònoma de Barcelona, la UAB. Allà, el nou bus farà un recorregut per les diferents facultats aturant-se 24 vegades per deixar els estudiants.

El nou servei, que opera l’empresa Sagalés amb la línia 245, ofereix sis expedicions, tres d’anada a la UAB i tres de tornada, de dilluns a divendres lectius.

Les expedicions s’han estudiat per coordinar-les al màxim amb els horaris d’inici i finalització de les classes de la Universitat, i amb els horaris que concentren un volum més important de mobilitat.

L’alcalde de Caldes de Montbui, Jordi Solé i la regidora Núria Carné han assistit aquest matí a l’acte de presentació del nou servei que, presidit pel director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, s’ha fet a Palau Solità i Plegamans, un acte al que hi han assistit representants de l’empresa Sagalés, de la UAB i dels municipis beneficiats pel nou servei.

 

Darrera actualització: 08.02.2019 | 19:29