Signat el conveni per la gestió de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC)

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 08:50

L’Ajuntament de Caldes i l’entitat social Cooperativa 70, SCCL renoven el compromís per seguir oferint els serveis de l’Oficina d’Informació al Consumidor (OMIC)

L’Ajuntament de Caldes de Montbui renova el conveni de gestió de la Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) amb l’entitat social Cooperativa 70, SCCL pel pròxim any 2019.

El conveni respon a les necessitats d’atenció a la ciutadania de Caldes de Montbui en matèria de consum, atenent les consultes, reclamacions i denúncies de les persones consumidores de forma directa i gestionant-les fins a la seva resolució.

La Cooperativa 70, SCCL, disposa de recursos humans, materials i infraestructures necessàries per encarregar-se de la gestió de l’OMIC, coordinant-ne les actuacions a través de reunions periòdiques amb la comissió de seguiment constituïda amb l’Ajuntament.

El consistori sol·licita ajuts i subvencions convocats per les administracions superiors competents en matèria de consum que traspassa a Cooperativa 70, SCCL, bàsicament econòmics i de caire formatiu.

Anualment l’OMIC realitza un programa d’actuacions que consta en promoure xerrades, explicacions, campanyes informatives adreçades a comerços, centres reglats de Caldes i persones consumidores per una millor formació i educació en l’àmbit del consum, fent així prevenció en matèria dels drets de les persones consumidores. Per la realització d’aquestes activitats considerades d’interès general per a la població de Caldes de Montbui, Cooperativa 70, SCCL rep una contraprestació econòmica fixa de 4.000 € anuals, a més d'altres subvencions que l'Ajuntament pugui rebre d'altres administracions com la Diputació de Barcelona.

L’OMIC de Caldes de Montbui forma part de la Xarxa Local de Consum (XLC) impulsada per la Diputació de Barcelona.

 

Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC)

C/ Font i Boet, 7

08140 Caldes de Montbui

93 865 45 30

info@omiccaldesdemontbui.cat

Horari: Dimarts i dimecres de 9 a 14h i de 17 a 19h. Dijous de 9 a 14h. Juliol i primera quinzena de setembre, dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14h. Agost tancat.

Darrera actualització: 21.12.2018 | 10:08