Nit de les idees, nit de les empreses

 
 
 
OBERTA LA CONVOCATÒRIA DELS PREMIS NIT DE LES IDEES, NIT DE LES EMPRESES

Enguany celebrem la 3a edició de la Nit de les idees, nit de les empreses, en què s'atorgaran premis a les millors idees, projectes i empreses de Caldes de Montbui. L’objectiu d’aquests premis és reconèixer la creativitat, la innovació i la iniciativa emprenedora del teixit empresarial calderí.

Es tracta de molt més que uns premis, ja que la iniciativa inclou també formació d’aspectes clau i assessorament de com comunicar la candidatura als premis amb eficàcia, per impulsar tant projectes emprenedors com empreses.

 

CATEGORIES

Millor idea jove - Ets estudiant i tens una idea interessant?

Si ets estudiant d’algun centre de secundària o menor de 21 anys de Caldes de Montbui i tens una idea o projecte empresarial innovadors, t’ajudarem a ordenar la idea i desenvolupar el projecte. Pots guanyar una tauleta tàctil.

Millor projecte emprenedor - Tens un projecte emprenedor?

T’ajudarem a crear el model de negoci i a impulsar el projecte. Es premiaran els projectes i les idees emprenedores, en fase de disseny o d’implementació que puguin ser viables tècnicament i econòmicament. Pots guanyar el 1r premi de 1.000 euros o bé l’accèssit de 500 euros.

Millor iniciativa empresarial - Ets una empresa calderina de creació recent?

T’ajudarem a millorar el model de negoci i a guanyar visibilitat. Es premiaran les iniciatives empresarials que destaquin per la seva innovació, consolidació del projecte, creació de llocs de treball, potencial de creixement, o altres mesures d’interès social, de protecció de l’entorn i el medi ambient. Pots guanyar el 1r premi de 1.000 euros o bé l’accèssit de 500 euros.

Millors iniciatives innovadores dins d’empreses - Has creat un projecte innovador dins l’empresa?

T’ajudarem a incrementar el posicionament en innovació i a guanyar reconeixement. Es premiaran les empreses que hagin desenvolupat un projecte innovador dins la pròpia empresa, que hagin creat un nou producte o servei amb una nova unitat de negoci independent de l'activitat principal. Pots guanyar el 1r premi de 1.000 euros o bé l’accèssit de 500 euros.

Reconeixement - Empreses centenàries – Ets una empresa amb més de 100 anys de recorregut?

Et volem reconèixer aquesta llarga trajectòria i aportació continuada al municipi. Adreçat a les empreses calderines que acreditin cent o més anys de desenvolupament de la seva activitat. Per optar al reconeixement només cal presentar un document que acrediti la condició centenària de l’empresa.

 

VOLS PARTICIPAR-HI? ÉS MOLT FÀCIL

1.Omple el formulari següent amb les teves dades i contactarem amb tu per acompanyar-te  en el procés de preparació de la teva candidatura: L’acompanyament consistirà en orientacions i assessoraments dirigits a explicar i destacar els aspectes més interessants i significatius de la idea o projecte que es presenta.

 

2. Assisteix a la sessió «Treballa i millora el model de negoci amb l’eina SCOPE» i prepara la teva candidatura. A la sessió aconseguiràs:

Aprendre a observar en clau de model de negoci; Representar el model de negoci de la idea, projecte o empresa utilitzant SCOPE.cat; Analitzar i millorar el model de negoci de cada idea, projecte o empresa.    

Data: 30 de maig · Horari: de 15.30 a 18.30 h · Lloc: Centre d'Iniciatives Empresarials - Caldes Emprèn                 

 

3. Presenta la teva candidatura amb data límit el 14 de juny.  Has de presentar una instància al registre general de l'Ajuntament de Caldes de Montbui amb la documentació següent:

  • Fotocòpia del DNI de les persones emprenedores o del representant legal de l'empresa.
  • Memòria resum corresponent a la categoria.
  • En el cas d’empreses constituïdes, fotocòpia del CIF i document acreditatiu de l'alta de l'activitat.
  • Logotip o imatge en format digital que representi el projecte presentat.

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL

1. Oferim sessions de formació de vídeo pitch i gravacions de vídeo per a tots els participants

La formació consistirà a donar els coneixements i les eines per treballar un vídeo de presentació curt, que transmeti de forma breu i eficaç la proposta de valor de la idea o projecte i aconsegueixi captar l'atenció de l’interlocutor. S’elaborarà un vídeo de cada candidatura que complementarà la documentació que es presenti als premis.

2. Els premis estaran subjectes a una retenció del 15 %, segons estableix el Reial decret 439/2007, de 30 de març, pel qual s’aprova el Reglament de l’impost sobre la renda de les persones físiques.

3. El jurat dels premis estarà format per representants polítics i tècnics de la Regidoria Desenvolupament Econòmic, representants del teixit empresarial calderí i especialistes en l’àmbit d’empresa i emprenedoria.

4. Els premis de la Nit de les idees, nit de les empreses es lliuraran el 29 de juny de 2018, a les 20 h, al Centre d’Iniciatives Empresarials – Caldes Emprèn (c. Garraf, 30 - Polígon Industrial La Borda).

 

MÉS INFORMACIÓ 

La Piqueta - Desenvolupament Econòmic Local - Servei Empresa

C. Dr. Delger, 5 · Telèfon: 93 862 70 25 ·serveiempresa@caldesdemontbui.cat

 

Darrera actualització: 26.06.2018 | 13:19
Darrera actualització: 26.06.2018 | 13:19