La Taula de Comerç debat les accions de dinamització del 2021

Divendres, 23 d'abril de 2021 a les 00:00

La sessió de la Taula de Comerç celebrada aquesta setmana ha començat a dissenyar el conjunt d’accions de dinamització comercial amb pressupost participatiu de l’any 2021

 

La reunió celebrada el passat 21 d’abril ha comptat amb la presència d’una quinzena de participants provinents dels sectors comercial i de serveis calderins. La trobada ha servit per fer un primer recull de propostes finançades amb pressupost participatiu de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i adreçades a la dinamització del sector durant l’any 2021.

La sessió la va presentar la regidora de Comerç i Consum, Núria Carné i Navarro, acompanyada de les regidores de Turisme, Carme Germà i Vila, de Cultura, Laia Cuscó Pallarès, i d’Igualtat, Ángeles Llive Cruz. Les regidores van presentar propostes d’accions per impulsar conjuntament des de les seves regidories i el comerç local.

La taula s’emplaça a una propera trobada a mitjans de maig per votar les propostes innovadores que han fet des del sector i calendaritzar les accions d’enguany.

Darrera actualització: 23.04.2021 | 14:23

Imatges