Autorització de repartiment de publicitat dinàmica (manual, domiciliària, mitjançant vehicles estacionats o en circulació o oral)

Aquest tràmit permet obtenir l'autorització per al desenvolupament d'activitats publicitàries a la via pública (repartiment de fullets, vehicles amb megafonia, etc.)

Quin cost té:

No subjecte a liquidació.

Qui pot sol·licitar-ho:

La persona interessada o bé un/a representant degudament autoritzat/da i acreditat/da.
Cal complir els requisits següents:
1. En cas de publicitat repartida, aquesta haurà de contenir obligatòriament una llegenda que n'aconselli el seu dipòsit en contenidors de recollida selectiva.

Cal aportar:

 • 1. Dades identificatives de la persona interessada (física - DNI, NIE o passaport o jurídica-NIF) o bé dades i autorització de la persona que la representi.

  En cas que el fet publicitat sigui un establiment o servei

 • 2. Documentació acreditativa de la vigència de la Llicència o autorització d'activitat corresponent de l'establiment o servei.

  Per publicitat repartida

 • 3. Document on s'indiqui obligatòriament:- els punts on es desenvoluparà l'activitat, - el tipus d'acció, mitjans a emprar, - quantitat de fullets a lliurar, - nombre de persones, - dies i horaris de distribució, - Model de fullet o material a repar

  Banderoles o pancartes

 • 4. Sol·licitud on s'indiqui: nombre i tipus de vehicles, ruta prevista, dies i horaris i llegenda del missatge a difondre.

  Banderoles o pancartes

Canals de tramitació:

 • Presencial

  Presencialment a les Oficines de l'Ajuntament: Plaça de la Font del Lleó, 11.

Plaça de la Font del Lleó, 11 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Lídia Casals
Lloc web: www.caldesdemontbui.cat
Darrera actualització: 18.11.2019 | 15:04