Servei d'Ocupació - Formació Ocupacional

Disseny de programes formatius per a persones en procés actiu de recerca de feina.

Mitjançant la realització de programes com cursos de Formació Ocupacional, Escola Taller, Taller d'Ocupació, Plans d'Ocupació... les persones que busquen feina i/o un possible canvi professional poden incorporar-se al mercat laboral, a través d'un aprenentatge assolit amb formació i treball.

Aquest servei compta amb la Certificació de Qualitat UNE-EN-ISO 9001:2008.

 

Preguntes freqüents:

Vull fer un curs de formació ocupacional organitzat per l'Ajuntament, què haig de fer?
Ha de passar pel Servei d'Ocupació de l'Ajuntament i demanar informació detallada del curs, col·lectiu al que s'adreça (situació laboral, edat...) i portar la documentació necessària per fer la preisncripció (DNI, full d'inscripció a l'OSOC, currículum...).

Vull conèixer altres programes de formació o de formació i treball que realitzi l'Ajuntament, què haig de fer?
Si està inscrit a la Borsa de Treball de l'Ajuntament pot passar els dilluns i dimecres pel Club de feina on li donaran informació detallada dels possibles programes: Escola Taller (adreçada a joves menors de 25 anys en atur), Taller d'Ocupació (adreçat a persones majors de 25 anys en atur), Programa d'Igualtat d'Oportunitats (per a dones que volen tornar a treballar), Plans d'Ocupació...

Contacte

La Piqueta. Centre per al desenvolupament econòmic local

C. Delger, 5
Tel. 93 862 70 25
pfo@caldesdemontbui.cat
Horaris: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h

L'Ajuntament de Caldes de Montbui és agència de col•locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya amb núm 0900000170.

 

Darrera actualització: 03.08.2018 | 11:59