Projecte Mentoria, acompanyament a infants i joves nouvinguts

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 12:20

Caldes Solidària, a través del Punt de voluntariat i entitats, fa una crida a la ciutadania interessada en col·laborar en el projecte MENTORIA, el qual té per objectiu acompanyar els infants i els joves nouvinguts en el seu procés d'integració

Els voluntaris mentors els ajuden a desenvolupar el seu potencial i així afavoreixen la seva integració cultural, social i lingüística.

Activitat:

Compartir experiències i coneixements, fer activitats en l'àmbit del lleure (passejades, visites a la biblioteca, etc.) amb la intenció de descobrir el nostre poble i el seu entorn. 

Dedicació del voluntariat: 1 hora a la setmana

Horari de l'activitat: Les trobades setmanals es fan el dia i l'hora que acordin el mentor, l'infant o jove i la seva família.

Perfil: Busquem persones a partir de 18 anys responsables i amb ganes de conèixer noves realitats i maneres diferents d'afrontar culturalment les situacions.

Requisits: Assistir a las formacions que s'organitzin. Caldrà obtenir el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals, des de l'Associació es donaran indicacions de com fer-ho.

 

Contacte: Si t'interessa aquesta crida puntual de voluntariat o tens alguna consulta adreça't al Punt de Voluntariat (participacio@caldesdemontbui.cat) tel. 93 865 56 56 o 93 115 09 47; o bé a Integració Ciutadana (integraciociutadana@caldesdemontbui.cat) tel. 938655420.

Si vols consultar altres crides permanents de voluntariat que et proposen les entitats de Caldes consulta la web: http://www.caldesdemontbui.cat/municipi/ciutadania/crides-de-voluntariat-i-collaboracio-ciutadana/

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:19