Tallat el trànsit al carrer de Santo Domingo per l’inici de les obres de construcció del nou parc del barri de la Bolera

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 13:47

Aquest dilluns 16 de gener s’ha tallat el trànsit del carrer de Santo Domingo per l’inici de les obres de construcció del nou parc de la Bolera i la remodelació dels carrers de l’entorn

L’inici de les obres de construcció del nou parc del barri de la Bolera i la remodelació dels carrers de l’entorn ha obligat a tallar el trànsit del carrer de Santo Domingo. El tall de trànsit, que està degudament senyalitzat, és efectiu ja a l’alçada de l’avinguda de Pi i Margall i afecta també al vehicles que volen accedir des del carrer de Font i Boet.

A partir d’aquest dilluns 16 de gener, només podran accedir al carrer de Santo Domingo els veïns del carrer per poder entrar i sortir amb el cotxe dels seus pàrquings. Queda tallada la circulació per a la resta de vehicles. El tall de circulació està previst que s’allargui durant 5 mesos, el temps que està previst que aproximadament durin les obres.

Les alternatives proposades per la Policia Local són dues: el carrer Escoles Pies per aquells vehicles que circulin per l’avinguda de Pi i Margall, i els carrers de Sentmenat i de Raval Canyelles per aquells vehicles que circulin pel carrer de Font i Boet.

L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties ocasionades i agraeix la col·laboració de la ciutadania durant les obres.   

Darrera actualització: 16.01.2023 | 13:47