Tallat el camí de la Font del Dimoni durant tres setmanes per unes obres de clavegueram a l’alçada de la C-59

Dilluns, 30 de gener de 2023 a les 00:00

A partir del dilluns 30 de gener queda tallat completament el camí de la Font del Dimoni durant aproximadament tres setmanes per unes obres de substitució del clavegueram en el tram que creua la C-59

El camí de la Font del Dimoni queda completament tallat durant aproximadament tres setmanes. El tram del camí que queda tallat és el comprès entre l’ermita del Remei i la masia de Can Carerac. El motiu són unes obres de substitució d’una canonada del clavegueram a l’alçada del pas soterrat per on el camí creua la C-59. Mentre durin les obres, no podran circular per aquest tram del camí ni els ciclistes ni els vianants.

Les obres consisteixen a substituir un tram d’uns 80 m del col·lector de clavegueram que passa per punt. En alguns punts, la presència d’arrels ha trencat la canonada i en d’altres obstrueix la circulació de l’aigua. Per això, es substitueix el col·lector actual, de polietilè d’alta densitat, per un col·lector de formigó armat de 400 mm. Les obres també serviran per enderrocar el tres pous de registre existents en el tram i se’n construiran tres de nous. Es mantindrà el traçat i els pendents de la xarxa actual de clavegueram.

Darrera actualització: 30.01.2023 | 11:28