Participa al concurs “TWERRORÍFIC 2022”. Fins al 13 de novembre

Dimarts, 25 d'octubre de 2022 a les 11:52

La Biblioteca de Caldes de Montbui organitza el concurs de microrelats de terror i misteri “TWERRORÍFIC”. Termini: fins al 13 de novembre. Informació a bibliotecadecaldes.cat/twerrorific

La Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui organitza la sisena edició del concurs de microrelats de terror i misteri “Twerrorific”.

L’objectiu d’aquest concurs és promoure l’expressió creativa en diferents àmbits (escriptura i audiovisuals bàsicament) a partir de creacions curtes en català o castellà, amb un enfocament lúdic i actual.

Aquest any el concurs es presenta amb el títol “Terra de sortilegis: les proves del ferro, l’aigua i el metall” i com a novetat s’ha creat una categoria per als vídeorelats que es poden presentar a través de Tik Tok o gravant un reel a Instagram.

Així doncs, les categories d’enguany són:

  • L’ordalia del foc. En aquesta prova es mostraran una sèrie de visions i haureu d’escriure un relat de 250 paraules amb les imatges que escolliu. El tema és lliure, només cal que sigui una narració de terror o misteri. Premi al microrelat més original. 
  • L’ordalia de  l’aigua: En aquesta prova haureu d’escriure un relat de terror o misteri als comentaris de les publicacions sobre el Twerrorífic a les xarxes socials de la Biblioteca: Twitter, Facebook o Instagram. Premi al relat a xarxes socials més imaginatiu.
  • L’ordalia del metall: En aquesta prova haureu de publicar un vídeorelat de terror (durada màxima serà de 60 segons) de temàtica lliure a les vostres xarxes socials de Tik Tok o Instagram amb l’etiqueta #Twerrorific2022. Premi al vídeorelat més intrigant (Tik Tok o Instagram)

Pot participar qualsevol persona major de 14 anys, amb creacions en català i castellà, i per fer-ho només cal accedir a través de les xarxes socials de la Biblioteca o a través del web http://www.bibliotecadecaldes.cat/twerrorific, que estarà actiu fins al 13 de novembre de 2022.

El guanyador de cadascuna de les categories obtindrà un xec regal valorat en 50 € que podrà bescanviar per llibres.

Consulteu aquí les bases.

Més informació a:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

c. Santa Teresa 3-5
93 862 67 56

b.caldesm@diba.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Biblioteca Caldes de Montbui

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

#Twerrorific2022

 

 

Darrera actualització: 25.10.2022 | 12:01