El 6 de desembre vine al mercat setmanal i participa en el sorteig d’un lot de descomptes

Divendres, 2 de desembre de 2022 a les 11:00

El dimarts 6 de desembre el mercat setmanal amplia el seu horari fins a les 15 h i a les 13 h es farà un sorteig d’un lot de descomptes. Més informació als canals habituals de comunicació de l’Ajuntament

El propers dimarts 6 de desembre, tot i ser festiu, hi haurà mercat setmanal i l’horari de venda s’amplia fins les 15 h.  Durant el matí es repartiran butlletes entre les persones consumidores per participar en un sorteig que es farà a les 13 hores a l’avinguda de Pi i Margall cantonada amb el carrer de Montserrat.

Hi haurà dues urnes, una a l’avinguda de Pi i Margall, a l’alçada de la plaça de l’Àngel, per les butlletes que es repartiran a les parades de productes comestibles i una altra a l’avinguda de Pi i Margall, cantonada amb el carrer de Montserrat, per a les butlletes dels productes comestibles.

En total està previst que 30 parades de no comestibles i 15 parades de comestibles facin descomptes individuals de 5 euros per compres mínimes de 10 euros, a gaudir fins al dimarts 3 de gener.

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

#vinealmercat

Darrera actualització: 05.12.2022 | 11:48

Imatges