InfoCaldes 28/04/2015

Dimarts, 28 d'abril de 2015 a les 11:30

Al InfoCaldes d'aquest dimarts 28 d'abril podreu seguir aquestes i altres informacions

1. Esquerra Republicana de Catalunya, Convergència i Unió, Som Caldes i Units Per Caldes s'adhereixen al Compromís per la Independència que impulsen l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència.


2. El Casino de Caldes acull la segona sessió del cicle Parlem de Catalunya. La conferència girarà entorn de la Hisenda Catalana i anirà a càrrec de Joan Iglesias Capellas, director del Programa per a la Definició d’un Nou Model d’Administració Tributària de Catalunya.


3. La calderina Raquel Chasserot guanya l'onzena edició de la Lliga de Debats Interuniversitaris. Cahsserot farà ara un recorregut oral jurídic per Madrid, Brussel·les i Paris, a les institucions més importants d’aquestes ciutats.


4. L’Ajuntament de Caldes fa el sorteig públic per a l’elecció dels membres titulars i suplents que han de formar part de les meses electorals el proper 24 de maig. Les persones designades rebran una notificació en el termini de 3 dies, comptant des del dia del sorteig públic. En total a Caldes hi haurà 20 meses, repartides en 9 locals electorals amb un cens provisional de votants que sobrepassa les 12.800 persones.


5. Els joves de Caldes organitzaran al llarg d'aquest 2015 un total de 12 activitats diferents i que estan finançades per l'Ajuntament. Així ho han decidit la cinquantena de nois i noies del municipi que han assistit a l'assemblea del programa Nervi Jove.

Darrera actualització: 28.04.2015 | 11:35