InfoCaldes 07/04/2015

Dimarts, 7 d'abril de 2015 a les 11:31

Al InfoCaldes d'avui dimarts 7 d'abril podreu seguir aquestes i altres informacions

1. Els hotels, càmpings i balnearis de Caldes experimenten durant la Setmana Santa un augment significatiu de l'ocupació respecte anys anteriors. El sector valora amb optimisme aquestes dades.


2. Més d'un centenar de persones ja han fet ús del Safareig Termal de Caldes. Aquest nou equipament municipal ha rebut la visita de persones d'arreu de Catalunya i de fora del Principat.


3. L’Ajuntament de Caldes edita un catàleg sobre l’exposició de Les Pedreres de Caldes que es pot visitar al Museu Thermalia. Es tracta d’un llibre que recull les fotografies i els textos més representatius i que formen part d’aquesta mostra.


4. L'actual portaveu del Partit Popular, Montserrat Romano, es presenta com a candidata a l'alcaldia per a les eleccions municipals del proper 24 de maig.


5. La plataforma Caldes En Lluita compleix els seus primers dos anys de vida. L'entitat va néixer per protestar pel tancament del servei d'urgències nocturnes al Centre d'Atenció Primària de Caldes i per la privatització del sector sanitari. 

Darrera actualització: 07.04.2015 | 11:34