Les gelades del cap de setmana converteixen la Fira de Nadal termal en un punt de trobada de catalans d’arreu

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 10:00

Les 10.000 racions de brou termal i les 1.500 de carn d’olla de la Fira de Nadal 2017 s’esgoten diumenge al migdia i són l’exemple del poder de convocatòria de la gran trobada nadalenca calderina

Valoracions d'Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Els organitzadors de la Fira de Nadal de Caldes que intervenen en la cocció i repartiment del brou termal són conscients que diumenge encara haurien pogut repartir una olla gegant més de caldo, que són 3.000 racions més. Al migdia del segon dia de fira s’havien esgotat les 10.000 racions de brou i les 1.500 de carn d’olla previstes per a tot el cap de setmana. Les cues de la plaça de la Font del Lleó esperant un got de caldo calent i l’olla fumejant sobre el foc de llenya han estat la imatge principal de la 32a Fira de Nadal de Caldes de Montbui.

L’organització estima que com a mínim s’han tornat a repetir els 30.000 visitants que recull l’estudi d’impacte econòmic fet per l’edició de l’any 2016.

Paradistes i organitzadors dels tallers, els espectacles, i la mostra de catifes, entre altres, subscriuen de manera rotunda dues coses: sí, ha fet fred; sí, la 32a edició ha estat un èxit.

Thermalia – Oficina de Turisme i Ajuntament agraeixen als centenars de persones i desenes d’entitats que han fet possible la Fira de Nadal la seva aportació; i  a les desenes de milers de visitants, vinguts de Caldes i d’arreu de Catalunya, la seva confiança en aquesta convocatòria anual.

 

Darrera actualització: 04.12.2017 | 10:10