El Parc Infantil de Nadal 2017 de Caldes de Montbui a punt

Dijous, 21 de desembre de 2017 a les 00:00

Del 27 al 29 de desembre l’Espai Jove El Toc (c. Font i Boet, 7) acollirà el PIN de Nadal i oferirà diferents activitats adreçades a infants i joves de 5è i 6è de primària i 1r d’ESO

 

Del 27 al 29 de desembre torna el Parc Infantil de Nadal (PIN), a Caldes de Montbui. La Regidoria de Joventut ha organitzat un seguit de propostes lúdiques durant la primera setmana de les vacances de Nadal adreçades a l’alumnat de 5è i 6è de primària i 1r d’ESO.

En l’elaboració de la programació d’activitats del PIN s’ha tingut en compte les aportacions del Consell d’Infants de Caldes de Montbui. D’aquesta manera, s’han adaptat les activitats a les seves demandes amb l’objectiu de posar al seu abast una proposta adequada a les seves prioritats.

Les activitats es realitzaran dins de l’Espai Jove El Toc de 16 a 20h, l’entrada és gratuïta amb aforament limitat. Hi haurà control d’accés sense vigilància i les imatges que es puguin prendre seran susceptibles de divulgació.

Enguany, una de les grans novetats és l’activitat de «Fast ScapeRoom», un joc de deducció on un grup de jugadors, tancats en una habitació podran «escapar-ne» a base d’anar resolent diferents enigmes i superar algunes proves en un temps determinat.
 

Propostes del PIN 2017

El PIN ofereix dos tallers fixes en horaris marcats i en grups tancats que caldrà inscriure’s en el moment d’entrar. En aquesta edició les propostes són les següents:

Taller de cuina: tots aquells qui s’apuntin podran aprendre una recepta diferent cada dia que podran degustar o bé endur-se després del taller. L’Objectiu d'aquest taller és familiaritzar-se amb les tècniques culinàries i fer de l’elaboració de menjar quelcom amè, senzill i divertit. Es treballen els hàbits d'higiene a l'hora de manipular aliments i les normes de seguretat que cal tenir en compte al manipular els estris de cuina.

Fast ScapeRoom: hi hauran vàries rodes de 20 minuts d’aquesta proposta de joc actiu durant el dia. Sortir d’una habitació tancada en un temps limitat. En aquesta activitat es treballa la destresa, agilitat mental i treball en grup.

Paral·lelament hi haurà un seguit d'activitats continuades i jocs de durada indefinida, que funcionaran de manera ininterrompuda:

* Crea activitat: perquè puguin ser creatius utilitzant les seves mans; papiroflèxia, carioques malabars, creació de disfresses, costura, confecció d’articles de Nadal...

* Esport al pati: Bàsquet, ping-pong, minigolf, tir amb arc, pont de mico i cinta d’equilibris

* Sala multijocs: una diversitat de jocs, on podran anar variant d'activitat, competir i relacionar-se amb nens i nenes de la seva edat

* Joc dirigit (cartes de màgic o rol)

* Snow dancing: Aprendre una petita coreografia. Es treballa la coordinació, la flexibilitat i el sentit del ritme.

* Visita de diferents entitats o associacions de Caldes per mostrar la seva feina.

Podeu trobar tota la informació del PIN 2017 als enllaços adjunts o bé adreçant-vos a l’Espai Jove El Toc (c. Font i Boet, 4)

Darrera actualització: 21.12.2017 | 16:37