Diumenge 17, dinar solidari i concurs al millor Pintxo Vallès Oriental 2017

Divendres, 15 de desembre de 2017 a les 00:00

A l’esdeveniment hi participaran els 3 establiments calderins guanyadors de la Via del Pintxo 2017 i la recaptació estarà destinada a recolzar dues accions solidàries

El proper diumenge 17 de desembre, els establiments de restauració guanyadors de la Via del Pintxo 2017 de Caldes de Montbui, participen en un dinar solidari on s’escollirà el millor pintxo de la comarca. Els beneficis de la recaptació aniran destinats a La Marató de TV3 i al projecte d’investigació del càncer de mama de l’hospital Universitari de la Vall d’Hebrón (Institut Oncològic).

Durant l’acte es realitzarà un concurs entre tots els guanyadors de diferents viles del Vallès Oriental per escollir el millor pintxo de la comarca. El Bar Winner, el Cafè del Centre i Can Fanga, seran els representants calderins en aquest dinar que es celebrarà a l’IES Vil·la Romana de La Garriga a partir de les 13h.

Els tiquets tenen un preu simbòlic de 12 € que inclou un aperitiu, el dinar amb els 6 millors pintxos de les rutes gastronòmiques 2017, més dues begudes i postres. Podeu adquirir la vostra butlleta de reserva a Can Fanga i a El Café del Centre.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui treballa en l’organització de la 3a edició de la Via del Pintxo, que serà entre maig i juny de 2018.

Recordem que la proposta gastronòmica de la Via del Pintxo a la vila termal està coorganitzada pel departament de Turisme de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i l'associació Mexcla't.

 

Darrera actualització: 15.12.2017 | 12:00