El Club de Feina atén més de 700 usuaris entre gener i juny

Dijous, 27 de juliol de 2017 a les 09:00

El Club de Feina, espai de recerca activa de feina, ha rebut 1400 assistències i 708 usuaris durant el primer semestre de l’any 2017

Des de l’equipament La Piqueta (c. Dr. Delger, 8), el Club de Feina ofereix formació, assessorament, materials i recursos per augmentar les garanties del procés de recerca de feina de persones en situació d’atur.

Cal destacar també que al llarg d’aquest primer semestre, un total de 284 persones han trobat feina a través dels recursos del Servei d'Ocupació i un 55% de les ofertes gestionades per la Borsa de Treball s'han cobert amb candidats del servei.

A més de ser espai de recursos, el Club de Feina ofereix accions efectives per millorar les competències dels usuaris.

 

Accions del Servei d’Ocupació (gener – juny)

En primer lloc, organitza sessions de grup per millorar les tècniques de recerca de feina amb el suport d'una orientadora. De gener a juny s’han fet 24 accions grupals i han participat un total de 126 usuaris. En aquestes sessions es treballen aspectes com la millora del currículum vitae, l'elaboració de la carta de presentació, l’ús de les TIC’s i els portals virtuals de recerca (Xaloc, Feina Activa, Infojobs, Randstad, etc) i les estratègies per una bona entrevista de feina.

En segon lloc, convoca sessions de grup d’acollida per situar als nous usuaris en el context laboral actual, tot fomentant la reflexió sobre aquells aspectes que cal tenir en compte per millorar la seva ocupabilitat i facilitar així la seva incorporació al mercat de treball. En aquestes sessions han participat 71 usuaris en 6 mesos.

En tercer lloc, el servei ofereix sessions individuals d'orientació on hi han participat un total de 176 usuaris, amb la finalitat d'ajustar el servei a les seves demandes específiques.

Darrera actualització: 27.07.2017 | 09:14

Imatges

Club de feina