Aprenent a fer entrevistes de feina

Dimecres, 26 de juliol de 2017 a les 00:00

El Servei d’Ocupació ha tirat endavant aquest juliol un curs sobre tècniques per superar amb èxit una entrevista de feina, al qual han assistit 13 usuaris

El Servei d’Ocupació ha organitzat aquesta formació, que va tenir lloc del 10 al 14 de juliol, anomenada “SOS, fa molt temps que no tinc una entrevista de feina”. Aquesta acció tenia pretenia treballar la imatge que es projecta en el procés de recerca de feina, donar eines per aconseguir un objectiu laboral i ajudar als usuaris a conèixer diferents tipologies d’entrevistes i com afrontar-les de forma positiva.

Les persones assistents van valorar positivament la seva participació al taller, on van poder reflexionar sobre la seva situació actual i van adquirir nous recursos per a la seva inserció.

Aquest taller forma part de l'oferta formativa del Servei d'ocupació, qui promou l'adquisició de competències per a la millora ocupacional de les persones en situació de recerca de feina activa.

Durant el mes de setembre es publicarà la nova oferta de tallers i píndoles, entre d'altres accions es farà el taller: «Ser un networker: fes créixer la teva xarxa de contactes» i «La nostra imatge en la recerca de feina».

Més informació: La Piqueta. Centre per al desenvolupament econòmic local. C. Delger, 5 - T. 93 862 70 25 - pfo@caldesdemontbui.cat.

Darrera actualització: 26.07.2017 | 08:33