25 candidatures pels Premis la Nit de les idees

Dijous, 21 de juny de 2018 a les 13:35

25 candidatures han presentat la sol·licitud a les diferents categories dels premis Nit de les idees, nit de les empreses que tindrà lloc el proper 29 de juny, a Caldes Emprèn

El 14 de juny va finalitzar el període de presentació de sol·licitud per participar a la tercera edició dels premis Nit de les idees, nit de les empreses. Un total de 25 sol·licitants han presentat candidatura a les 5 categories que opten a:

  • Millor idea jove

  • Millor projecte emprenedor

  • Millor iniciativa empresarial

  • Millors iniciatives innovadores dins d’empreses

  • Reconeixement a empreses centenàries

21 projectes són candidats a millor idea, projecte emprenedor, iniciativa empresarial i iniciatives innovadores dins d’empreses i 4 empreses són candidates a Reconeixement centenari.

Els propers dies es reunirà el jurat per valorar les diferents candidatures i emetre un veredicte que es donarà a conèixer a l’acte de lliurament de premis que se celebrarà el proper divendres 29 de juny a les 20 h al Centre d’Iniciatives Empresarials – Caldes Emprèn.

La nit dedicada al sector empresarial calderí s’organitza des dels serveis de La Piqueta, Desenvolupament Econòmic Local, amb especial implicació del Servei d’Empresa, d’aquí que es celebri a Caldes Emprèn, el Centre d’Iniciatives Empresarials amb cessió d’espais per a empreses que l’Ajuntament dinamitza i que està situat al polígon industrial La Borda.

Suport i acompanyament en la construcció de les candidatures

L’esdeveniment de la Nit de les idees, nit de les empreses va néixer l’any 2014 amb un doble objectiu: reconèixer l’esforç de les persones emprenedores per endegar les seves iniciatives empresarials afavorint eines per a una eficient comunicació del model de negoci, la idea, el projecte o l’empresa. Aquest procés inclou sessions per ensenyar la utilització de l’eina SCOPE com a model de negoci així com l’Elevator Pitch com a recurs de comunicació per exposar i promoure les idees i el producte.

L’experiència ocasionada per les edicions anterior ha propiciat l’ampliació de categories. Ja en la passada edició es va afegir el reconeixement als establiments centenaris.

 


 

 


 


 

Darrera actualització: 21.06.2018 | 14:28