Jornada de dinamització Reempresa 2018

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 10.00 h

El proper 26 d'octubre a les 10.00 h, tindrà lloc al Centre d'Iniciatives Empresarials, Caldes Emprèn la presentació del programa Reempresa 2018.

El servei Reempresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, és un sistema generalitzat de compravenda de negocis mitjançant el qual es fa intermediació entre empreses que es troben en procés de cessió, i persones emprenedores que puguin estar interessades a donar continuïtat a una activitat ja en funcionament. Es fa difusió de les particularitats de les empreses que estan disponibles, sense identificar-les, a través d'un portal web, i es disposa d'un consultor especialitzat per a l’elaboració del Pla de cessió, i per assessorar ambdues parts durant tot el procés de transmissió de l’empresa.

A la sessió es donarà a conèixer el Centre de Reempresa de Catalunya, com funciona l'acompanyament en el procés de transmissió, què s'ofereix a les empreses cedents i a les persones o empreses reemprendores, els resultats obtinguts des del seu inici i les propostes de futur d’interrelació entre les empreses, les entitats assistents i el Servei de Reempresa de Caldes de Montbui.

Si treballeu en una gestoria, assessoria, gabinet d’advocats i economistes, consultoria, entitat bancària o representeu una associació empresarial, segur que la sessió us interessa. La vostra aportació és crucial en els diferents processos de creació, creixement i consolidació, així com en els processos de venda d'empreses.

Podeu formalitzar la inscripció en aquest enllaç

Més informació:

La Piqueta, Desenvolupament Econòmic Local

Reempresa

serveiempresa@caldesdemontbui.cat

938627025

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Centre d'Iniciatives Empresarials, Caldes Emprèn

Caldes Emprèn - Centre d'Iniciatives Empresarials

Garraf, 30. Polígon Industrial La Borda - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 865 56 17
Adreça electrònica: caldesempren@caldesdemontbui.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 8 a 15 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.10.2018 | 10:06