Anunci sobre l'aprovació inicial del projecte bàsic i executiu «Reurbanització de la Plaça Font del Lleó» de Caldes de Montbui. Expedient 90/2017.

Dilluns, 24 d'abril de 2017 a les 14:17

La Junta de Govern Local, en sessió de data 7 d'abril de 2017, va aprovar els acords següents:

«Primer. Aprovar inicialment el projecte bàsic i executiu “Reurbanització de la Plaça Font del Lleó” de Caldes de Montbui redactat pels arquitectes senyor Albert Esteve Montforte, Roberto Aparicio Trigueros, Roger Jornet Ginestà i Sílvia Ollé Cortés, que formen part de la UTE Albert Esteva Montforte-AR47, SCP amb un pressupost per contracte de 1.187.254,63 euros (IVA 21% inclòs).

Segon. Sotmetre el projecte bàsic i executiu “Reurbanització de la Plaça Font del Lleó” de Caldes de Montbui a un tràmit d’informació pública de TRENTA DIES mitjançant la publicació dels corresponents anuncis al Butlletí Oficial de la Província i al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament, als efectes de que el projecte pugui ser examinat, i en el seu cas es formulin les al·legacions que es considerin pertinents.

Tercer. Notificar aquest acord a Balneari Broquetas, Balneari Termes Victòria, Residència Santa Susanna i Balneari Vila de Caldes.

Quart. Aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa i no susceptible de recurs; sense perjudici que pugueu exercitar el que estimeu procedent, de conformitat amb el que disposa l’article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

Durant el termini indicat, l'expedient es podrà consultar a l'Àrea de Desenvolupament Territorial de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, tots els dies laborables de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i a través del web municipal www.caldesdemontbui.cat, per tal que es puguin formular les al·legacions, observacions, suggeriments i/o reclamacions que s'estimin pertinents.

Caldes de Montbui, 24 d'abril de 2017

L'alcalde actal.

Isidre Pineda Moncusí

Data oficial de publicació: CATCert

Darrera actualització: 24.04.2017 | 14:17