Aparcament regulat en zona blava

El 2 de maig de 2018 comença a funcionar la nova regulació d’aparcament en zona blava al municipi, que suposa la posada en marxa de parquímetres de control de la rotació de vehicles i que permet triplicar les opcions d’aparcament a les zones més transitades del nucli urbà.

Atenció a la ciutadania:

 

Funcionament general

La nova regulació estableix noves tarifes d’aparcament en zona blava. Introduïu la matrícula del vehicle al parquímetre. Si el vehicle és resident obtindreu la primera hora i mitja gratuïta de manera automàtica.

Els vehicles no residents o els vehicles residents que vulguin aparcar més d’una hora i mitja poden fer el pagament en efectiu, amb targeta de crèdit o a través de l’app elparking.

 L’app elparking us permetrà aparcar sense treure tiquet i ampliar el temps d’aparcament a distància.

 

Moneder virtual

A través dels parquímetres podeu recuperar i acumular l’import del temps d’aparcament que no heu exhaurit i fer-lo servir en una altra ocasió.

 

Vehicles exempts de pagament

Si pagueu l’impost sobre vehicles de tracció mecànica a Caldes de Montbui continuareu gaudint de l’aparcament gratuït en zona blava durant la primera hora i mitja. Passada la primera hora i mitja, els vehicles residents poden deixar lliure la plaça o abonar la tarifa reduïda corresponent.

Els vehicles amb etiqueta zero emissions o ECO tenen la primera hora i mitja d’estacionament gratuït en tots els casos.

 

Horaris, tarifes i zones

La zona blava funciona de dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius i a l'agost l’aparcament és gratuït.

Hi ha dues zones d’estacionament en zona blava. A la Zona A, l’estacionament màxim és de 2 h 30 min. A la Zona B, l’estacionament màxim és de 4 h 30 min. Si esgoteu el temps d’aparcament a la Zona A no podeu canviar el vehicle a una altra plaça de la mateixa zona, però sí que podeu aparcar-lo tot seguit a la Zona B. Els parquímetres us ajudaran a saber si esteu estacionats correctament.

 

ZONA A

Av. Pi i Margall entre c. Escoles Pies i c. Homs.

Aparcament c. Escoles Pies.

C. Montserrat entre av. Pi i Margall i c. Torras i Sayol.

Aparcament plaça Moreu.

Aparcament plaça Església.

 

TARIFA

RESIDENT

NO RESIDENT

30 minuts

0 €

0,75 €

1 h 30 min

0 €

2,25 €

2 h 30 min

1,50€

4 €

Anul·lació de denúncia: 6€

 

ZONA B

Aparcament de l’Estació.

TARIFA

RESIDENT

NO RESIDENT

30 minuts

0 €

0,50 €

1 h 30 min

0 €

2 €

2 h 30 min

1,50€

3,50 €

3 h 30 min

3,50 €

5,50 €

4 h 30 min

4,50 €

7,50 €

Anul·lació de denúncia: 6€

Darrera actualització: 02.05.2018 | 13:24