Una vuitantena de persones visiten les instal·lacions de la REMIAU

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 15:40

El passat divendres 22 juny una vuitantena de persones van visitar les instal·lacions dels artistes participants en el Cicle Memòria i Espai de la REMIAU al Safareig de la Canaleta

El Safareig de la Canaleta va ser l’espai on es va emplaçar la nova cita de la REMIAU el passat divendres 22 de juny. Els artistes Aina Desumvila i Marco Domenichetti amb Denys Sanz, van presentar les seves instal·lacions a una vuitantena de visitants.

Dins del Cicle Memòria i Espai Aina Desumvila va mostrar una instal·lació de caire escultòric recuperant l’artesania del vímet amb La memòria del Vímet. L’Associació Cultural Orquestra Electrònica del Vallès (OOEEVV), composta pels artistes Marco Domenichetti i Denys Sanz, per la seva banda, van presentar la instal·lació sonora Go:tes, posant de manifest la musicalitat de l’aigua del Safareig.

Les dues instal·lacions, de caràcter efímer, es van poder visitar de 19 h a 21 h. Prèviament, a les 18 h els treballadors del Museu Thermalia juntament amb l’artista Aina Desumvila van dur a terme un taller d’iniciació a la cistelleria.

Propers actes programats

Ja a l’equador del programa, els propers actes programats de la REMIAU 2018 formen part del nou Cicle Memòria i Acció.

El divendres 20 de juliol a les 19 h, al Safareig de la Canaleta, Anna Macau i Blanca Tolsà portaran a terme la dansa site-specific Aigua Calenta.

Acte seguit Historietes Exemplars presentaran la performance col·laborativa Fer net. Es recomana portar tovallola.

L’entrada és gratuïta, es recomana reserva, però, degut a l’aforament limitat. Cal enviar nom, telèfons i nom de l’activitat a la que interessa acudir a miauthermalia@caldesdemontbui.cat.


 


 

Darrera actualització: 28.06.2018 | 16:03