Un taller fet a l’Espai Jove El Toc forma part d'un programa de la Xarxa sobre prevenció de l’obesitat

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 00:00

El taller Cuina sense pares, que es va fer a l’Espai Jove El Toc el passat març, apareix al programa Educar per a la prevenció de l’obesitat, emès per la Xarxa

El programa divulgatiu Famílies i escola, que emet la Xarxa, va dedicar el 12è capítol de la 9a temporada a “Educar per a la prevenció de l’obesitat”, fet amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Entre els protagonistes del vídeo es troba l’Espai Jove El Toc, durant la realització del taller Cuina sense pares que van fer els joves el passat 20 de març (minut 25:20).

Cuina sense pares

Acció promoguda pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona per promoure una alimentació saludable en joves a partir de 14 anys.

Els tallers tenen el format d'una sessió de dues hores, que s'inicia amb una breu explicació i una sèrie de consells sobre alimentació saludable, per passar a elaborar tres receptes fàcils, ràpides, saludables i econòmiques.

La intervenció també s'utilitza per donar a conèixer el web: www.cuinasensepares.cat on, amb un format pensat per a la gent jove, s’ofereixen recursos per animar-los a cuinar. El nou web recull propostes de menús setmanals de diferents plats per dinar i sopar, amb receptes fàcils, ràpides, saludables i econòmiques, i idees d'esmorzars i berenars. Moltes receptes també es troben en format vídeo per facilitar la seva realització.

 

Darrera actualització: 13.04.2018 | 13:21