TM2CdM, l'app oficial de Caldes de Montbui

Dimarts, 28 d'octubre de 2014 a les 14:40

L'Ajuntament i Mapple Apps Solutions, empresa guardonada a la Nit de les idees de Caldes, presenten l'app M2CdM (Take Me To Caldes de Montbui), amb informació funcional i actual del municipi

La nova aplicació mòbil de Caldes de Montbui TM2CdM va ser el projecte pel qual Jordi Mas, de Mapple Apps Solutions, va rebre el premi a “Millor Idea Empresarial”, durant la celebració de la primera edició de la Nit de les Idees de Caldes (febrer de 2014).

Aquesta idea d'app per telefonia mòbil integrava múltiples funcionalitats relacionades amb l'activitat i la informació del municipi que poden ser de molt interès tant per a la ciutadania com per al visitant de Caldes de Montbui. Per això, a més del reconeixement, l'Ajuntament va voler signar un conveni per al desenvolupament i publicació de l'app.

El resultat és aquesta aplicació anomenada TM2CdM que han presentat en roda de premsa l'alcalde, Jordi Solé, els regidors Isidre Pineda i Josep Ramon Marañés, i l'emprenedor Jordi Mas.

L'app ja està disponible per al sistema operatiu IOS i a principis de novembre es podrà instal·lar també des del sistema operatiu ANDROID.

Aquesta app inclou 7 blocs de navegació
Informació: es pot consultar el temps què fa, accedir a tot tipus d'informacions d'interès sobre turisme, patrimoni, telèfons, situació geogràfica, equipaments, etc. A més, permet participar en un xat obert; consultar activitats destacades, ofertes i promocions que fan establiments i serveis del poble; accedir a un apartat d'anuncis classificats i contactar amb l'empresa.

Calendari: l'usuari podrà consultar l'agenda d'activitats a través d'un calendari que també permet afegir comentaris o comprar entrades, si s'escau. A més, qui estigui interessat podrà anunciar els seus actes en aquest espai.

Serveis: l'app ofereix un llistat d'establiments de tot tipus. Aquests establiments tenen l'opció d'anunciar aquí paquets promocionals. I els usuaris tenen l'opció de puntuar els serveis del municipi.

Mitjans de Comunicació: a través de l'app es pot escoltar Ràdio Caldes i veure VOTV i, alhora, es poden veure els talls relacionats amb el municipi.

Idioma: els usuaris podran accedir als continguts en 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany).

Col·laboradors: entres els quals apareix l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

El conveni
Per al desenvolupament de l'app TM2CdM, l'Ajuntament i l'empresa Mapple Apps Solutions van signar un conveni de col·laboració el passat setembre que reconeix l'eina com l'aplicació oficial de Caldes de Montbui.

El conveni recull l'objectiu comú de promocionar la vila i millorar l'experiència de ciutadania i turistes a través d'aquesta aplicació per a telefonia mòbil.

L'acord té una vigència de fins a 4 anys i el cost del projecte ha estat assumit íntegrament per l'empresa desenvolupadora i propietària de l'aplicació. L'Ajuntament, per la seva banda, ha col·laborat facilitant l'accés als continguts que configuren el gruix de l'eina.

Darrera actualització: 28.10.2014 | 14:43