“Ser important per a algú que és important”

Divendres, 26 d'abril de 2019 a les 14:45

L’Ajuntament dona un nou impuls a la crida de voluntariat per al Mentoria, el projecte d’acompanyament a infants i joves nouvinguts. Informa't a www.caldesdemontbui.cat/mentoria

 

 

Amb el lema “Ser important per a algú que és important” l’Ajuntament dona un nou impuls a la crida de voluntariat per al programa Mentoria. La campanya està basada en les imatges de les parelles que s’han format després de gairebé cinc anys de funcionament d’aquest projecte d’acollida i acompanyament a infants i joves nouvinguts que acaben de ser reagrupats.

Les imatges ensenyen el tipus de relació que promou aquest projecte, que ha servit d’exemple per a altres iniciatives similars en ciutats catalanes i europees. Mentors i infants i joves viuen experiències que tenen com a punt de partida l’acompanyament a les persones nouvingudes, però que acaben sent una font d’aprenentatge i enriquiment mutu.

Si tu també creus que pots ser important per a persones que importen, informa’t a www.caldesdemontbui.cat/mentoria o escriu a integraciociutadana@caldesdemontbui.cat.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 13:18