Ràdio Caldes, també a l’olla

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 00:00

Ràdio Caldes prepara tres programes especials que es faran en directe des del Mercat de l’Olla i la Caldera i convoca un concurs a Instagram per aquest mateix cap de setmana

Ràdio Caldes se suma a la gran convocatòria firal i gastronòmica de Caldes de Montbui del març i prepara tres connexions en directe per al cap de setmana, que es faran des de la mateixa plaça de la Font del Lleó, en el marc del Mercat de l’Olla i la Caldera.

El programa Olles i Ràdio s’emetrà dissabte de 12 h a 13.30 h i de 18.30 h a 20 h i diumenge de 12 a 13.30 h, amb continguts basats en el programa d’activitats del Mercat i en les singularitats gastronòmiques calderines que es posen de manifest en aquesta convocatòria anual. Artesans, restauradors i responsables de la cocció en l’olla gegant calderina, entre altres, desfilaran per l’estudi mòbil de la ràdio municipal instal·lat davant del Museu Thermalia.

Presentaran els programes Andrea Lizana, responsable dels informatius de Ràdio Caldes, i Jordi Graví, guionista i copresentador del programa Patada al Ventre. Els dos presentadors, a més de conduir el programa, dirigiran connexions arreu de les activitats de la plaça, inclosa la tirolina de 150 metres que s’instal·la al pont de Can Rius i en la qual tots dos tenen previst participar.

Podreu escoltar-los tot passejant pel Mercat, a través de l’APP de Ràdio Caldes (disponible a iTunes i Google Play), al 107.8 FM o a www.ràdiocaldes.cat (en directe o via podcast).

 

Fes-te una foto i guanya un paquet termal

En paral·lel a les emissions, Ràdio Caldes convoca un concurs a Instragram i convida als visitants del Mercat a fer-se una fotografia al photocall que trobaran a la plaça metre es fan els programes en directe. Els participants podran pujar les seves fotografies a Instagram durant el cap de setmana i fins dilluns 18 a les 10 h, moment en el qual es farà el sorteig.

Els requisits per participar són: fer-se la foto amb el photocall de Ràdio Caldes, etiquetar @radiocaldes i posar les etiquetes #elpoblequebull i/o #caldesdemontbui. Entre les fotografies publicades Ràdio Caldes sortejarà tres paquets termals dels que ofereix Thermalia – Museu i Oficina de Turisme (www.paquetstermals.cat). Consulteu les bases a www.radiocaldes.cat i a www.caldesdemontbui.cat.

 

Darrera actualització: 12.03.2019 | 11:24