Ràdio Caldes es prepara per ampliar continguts i hores de directe

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament tira endavant un nou model de gestió que permetrà a l’emissora local oferir més hores  i més continguts propis i en directe. Tot plegat es concretarà en la temporada 2018/2019

Núria Carné, regidora de Comunicació i Informació Ciutadana

 

Al setembre, coincidint amb la temporada 2018/2019, Ràdio Caldes estrena un nou model de gestió que permetrà oferir programació en directe i de producció pròpia als matins i a les tardes. Això serà possible gràcies a la suma de recursos propis de l’Ajuntament més la contractació de l’empresa La Cultura No Val Res per a la producció i emissió continguts.

La nova temporada comença tirant endavant amb l’actual ritme de producció, elaboració i emissió, amb especial èmfasi en els continguts informatius. També, com fins ara, es potenciarà la gestió del web www.radiocaldes.cat i les seves xarxes i el servei de ràdio a la carta.

A més, com a millora substancial, s’oferiran 3 hores més diàries de producció i directe, el què permetrà reobrir la Ràdio a les tardes i acollir nous programes i col·laboradors.

Durant el mes de juliol, es treballarà en la definició de la nova temporada i la concreció del projecte d’ampliació horària, que es presentarà al setembre.

L’adjudicació del servei s’ha fet per un any (de juliol de 2018 a juliol de 2019, prorrogable a un any) i per un import de 29.887€ (IVA inclòs).

Darrera actualització: 09.07.2018 | 11:32