Per Nadal, més d’un desig s’ha fet real

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 12:35

Les boles de llonganissa d’embotits Pedragosa per l’arbre de Nadal i el gelat de mongetes a la mel de Llegums Parellada i el Caffè Iseo Gelateria, 1r premi i accèssit del I Concurs dels desitjos

La primera edició del concurs dels desitjos de Nadal de Caldes, «A Caldes, per Nadal, un desig es fa real» organitzat per l’Ajuntament, Ràdio Caldes i la Unió de Comercials i Industrials de Caldes (UCIC) – Caldes Centre Comercial, es resol amb un primer premi i un accèssit per la originalitat de les dues propostes.

El primer premi ha estat atorgat a Conchi Hernando, calderina que va desitjar boles de llonganissa d’Embotits Pedragosa per decorar l’arbre de Nadal. L’accèssit ha estat concedit a Joan Aymerich, calderí que va desitjar un gelat de mongetes amb toc de mel a Llegums Parellada i que el Caffè Iseo Gelateria ha ajudat a fer real.

L’entrega dels dos desitjos es va fer ahir en roda de premsa a la botiga d’Embotits Pedragosa amb la presència de la regidora de Comunicació i Desenvolupament Econòmic, Núria Carné, i el regidor de Turisme, Isidre Pineda. Eva Termes, com a representant d’Embotits Pedragosa, i Maribel Merino, com a representant de Llegums Parellada, van entregar els respectius desitjos als seus respectius emissors.

Darrera actualització: 18.12.2018 | 13:03