Més de 5.000 raons per comunicar amb responsabilitat  

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 14:00

Aquest juny el perfil de l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha superat els 5.000 seguidors a facebook i els 1.000 a Instagram i es troba a prop d’arribar als 3.000 seguidors a Twitter

Els perfils a xarxes socials de l’Ajuntament de Caldes de Montbui han fet un salt quantitatiu important en les darreres setmanes.

El perfil a facebook @AjuntamentCaldesdeMontbui ha arribat als 5.091 seguidors; el perfil a Twitter @AjCaldesMontbui ja compta amb 2.880 seguidors; i el perfil a Instagram, la darrera xarxa incorporada per l’Ajuntament, @AjCaldesMontbui, ja té 1.014 seguidors.

A més, l’Ajuntament manté perfils a Youtube i a Google + (Ajt Caldes de Montbui), on essencialment trobareu històrics de vídeos sobre el municipi i fotografies d’esdeveniments municipals.

L’Ajuntament posa a l’abast de veïns i veïnes aquests canals amb tres objectius: informar de l’acció de govern; divulgar el funcionament dels serveis que s’ofereixen des dels diferents departaments i equipaments municipals i escoltar la ciutadania a través de les seves reaccions a les xarxes.  

Recordeu que, a més de les xarxes, també us podeu subscriure al butlletí electrònic digital del web www.caldesdemontbui.cat, que us permetrà rebre cada divendres el recull d’accions comunicatives que el vostre consistori ha fet al llarg de tota la setmana.

Darrera actualització: 13.06.2018 | 08:18