L'escola de dansa i ball Stage guanya el premi especial del Carnestoltes de Caldes de Montbui amb una comparsa sobre els arlequins

Dilluns, 27 de febrer de 2017 a les 09:45

La rua va comptar amb un prop d’un miler de participants

El Carnaval va transcórrer la tarda de dissabte pels carrers de Caldes de Montbui amb l’alegria característica. Després d’una hora i mitja de rua, va culminar amb les exhibicions dels grups i comparses participants, la crema del gran ninot de Carnestoltes i el lliurament de premis.

Des del passeig del Remei, passant pel carrer Major, la plaça de l’Àngel, l’avinguda Pi i Margall i el carrer Mossèn Cinto Verdaguer, i acabant a la zona esportiva del Bugarai, la rua de Carnaval va sorprendre petits i grans amb les exhibicions dels diversos grups i comparses que van participar-hi. Enguany, els premis del concurs de disfresses tenien com a novetat la incorporació d’una nova categoria, destinada a premiar la comparsa més divertida, que va guanyar l’anomenada Família Adams tot recreant personatges terrorífics.

Altres premis atorgats van ser per als grups LEGOS (que anaven abillats amb estructures cúbiques característiques d’un entranyable joc de construcció) i Els Diables de Caldes (per l’enginyosa disfressa de policies locals i parquímetres anomenada Pagant, sant Pere aparca). Aquest grup també va endur-se el premi de l’Esbronc per uns enginyosos versos relatius a l’actualitat calderina.

Els premis a les comparses van ser repartits. El principal (premi especial de comparsa) va recaure en l’escola de dansa i ball Stage, per les disfresses d’Arlequins. L’Agrupament Escolta “El Pasqualet”, amb la disfressa anomenada CAUmpi qui pugui, va guanyar-ne dos: a la comparsa més marxosa i a la més original. La comparsa Step by step va guanyar la millor posada en escena, per una disfressa inspirada en El País de Mai Més, i el premi a criteri del jurat, que va valorar el treball artesanal, va recaure en la comparsa Carnestolokos, amb la disfressa Els molinets.

L’enorme ninot del Rei Carnestoltes, creat pels alumnes del Taller d’Art Municipal Manolo Hugué i que representava el flamant president americà Donald Trump, va quedar reduït a cendres després d’un petit espectacle de foc i pirotècnia.

Darrera actualització: 12.03.2017 | 13:16