L’Escola d’Adults El Roure Gros s’acomiada del curs 2017-2018

Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 12:45

Uns 70 alumnes de l’Escola d’Adults El Roure Gros participen en el comiat del curs 2017-2018 en el Nou Roure Gros

L’Escola d’Adults El Roure Gros fa el seu acte de comiat del curs 2017-2018 a l’emblemàtic emplaçament que dóna nom a la pròpia escola, el Nou Roure Gros.

Durant l’acte de comiat que va concentrar uns 70 alumnes, es va senyalitzar el Nou Roure Gros amb un pal indicador on, a banda d’una breu explicació, hi ha tota la història del Roure Gros recollida fins al moment, en format QR.

Amb l’ànim de fer d’altaveu d’entitats culturals i socials del municipi, aquest any l’acte ha anat acompanyat de la participació dels Bastoners de Caldes que va compartir una estona simpàtica i divertida amb tots els presents.

La directora de l’Escola d’Adults el Roure Gros, Gemma Garriga, agraeix a tots als alumnes que hagin fet possible que l’escola segueixi obrint les seves portes amb noves propostes per a la formació al llarg de la vida fent de l’Escola d’Adults un espai de relacions humanes, d’amistat i cohesió social. Així mateix dirigeix un especial agraïment al recent constituït Col·lectiu Roure Gros, un grup d’alumnes de l’escola, professionals de diferents matèries que s’han reunit amb la voluntat d’ampliar el ventall d’opcions formatives del centre.

Col·lectiu Roure Gros

El Col·lectiu Roure Gros és un grup estable no formal sense ànim de lucre, vinculat a l’Escola d’Adults El Roure Gros de Caldes de Montbui amb seu al mateix edifici del C. Gregori Montserrat i obert a rebre nous membres alumnes de l’escola.

Els seus integrants fan propostes a la direcció de l’Escola d’Adults El Roure Gros amb l’objectiu d’oferir als seus usuaris un ampli ventall d’activitats, xerrades o jornades tècniques de caràcter divulgatiu, social, cultural i educatiu de diferents temàtiques (música, teatre, reforç de la memòria, ciència, etc). El Col·lectiu també es presenta com una eina de motivació de l’alumnat del centre i com un espai de dinamització d’activitats més lúdiques, com ara sortides culturals o gastronòmiques o visites a llocs d’interès local i no local.

 

 

Darrera actualització: 25.06.2018 | 12:49