L’Escola Bressol Municipal La Lluna fa el comiat del curs 2017-2018

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 15:00

El passat divendres 29 de juny, l’Escola Bressol Municipal La Lluna va reunir infants, famílies i educadores per acomiadar el curs escolar

El jardí gran de l’Escola Bressol Municipal La Lluna, va acollir divendres 29 de juny la festa de comiat del curs amb infants, famílies i educadores organitzada per l’AMPA.

La festa va començar amb la música d’en Santi Rovira, tot seguit va tenir lloc la degustació dels pastissos participants al concurs que es va organitzar per la festiva ocasió, un bon berenar acompanyat per la fruita i la coca que l’AMPA va repartir per tothom.

El racó de maquillatge va fer les delícies del més menuts donant el toc de fantasia al comiat i omplint l’escola de carones acolorides. La celebració va finalitzar amb el ja tradicional taller de fang al jardí petit de l’escola.

D’aquesta manera, l’escola es va acomiadar del curs 2017-2018 tot desitjant un bon estiu als infants i les seves famílies. Tot i així romandrà oberta fins el 13 de juliol en jornada intensiva fins a les 15 h, per a tots aquells infants que encara no hagin marxat de vacances.

Darrera actualització: 04.07.2018 | 15:26