Les Escoles Bressol Municipals de Caldes celebren la fi del curs

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 10:00

Les Escoles Bressol Municipals Gegant del Pi i La Lluna celebren la fi del curs amb un festa per als alumnes i les seves famílies

L’EBM Gegant del Pi ha estat la primera en fer la celebració el divendres 22 de juny. Escola i AMPA van organitzar una gran festa per acomiadar el curs i donar la benvinguda a l’estiu. Es van preparar diverses activitats com un photocall, un taller de bombolles gegants molt acolorit, un concurs de pastissos i un altre d’endevinalles, tot fent un gran remullada final com a cloenda de la celebració. Per passar la calor l’AMPA va oferir fruita i begudes per a tothom, i un conjunt musical de pares i mares va fer ballar a tots els assistents.

El proper divendres 29 de juny serà el torn de l’EBM La Lluna. Aquests dies ultimen els preparatius per fer gaudir a menuts i grans de la festa de fi de curs.

Així doncs, les escoles s’acomiaden del curs tot desitjant un gran estiu als menuts i les seves famílies. Les dues, però, es mantindran obertes fins el 13 de juliol per tots aquells alumnes que encara no hagin marxat de vacances amb horari de jornada intensiva fins a les 15 h.

Darrera actualització: 28.06.2018 | 11:35