L'Ajuntament treu a concurs el servei de producció, elaboració i emissió de programació de Ràdio Caldes

Dimarts, 5 de desembre de 2017 a les 14:22

Aquest desembre s’obre el concurs de presentació de propostes per a l’elaboració i emissió de programes de la ràdio municipal calderina, la gestió de la pàgina web i del servei de podcast.

Del 4 al 19 de desembre és el període per presentar propostes al Concurs per a la contractació d’elaboració i l’emissió de programes per a la ràdio municipal. Les bases estipulen que l’empresa adjudicatària s’encarregarà de la realització d’informatius diaris, de la cobertura d’actes, de la realització d’un programa diari d’actualitat setmanal i de la gestió i actualització informativa del web de Ràdio Caldes, entre d'altres tasques.

L'objectiu que persegueix el govern municipal amb aquesta licitació és aconseguir retornar un antic model de ràdio municipal que ja havia funcionat molt bé a Caldes fa uns anys. Es tracta d'un model que sigui un híbrid entre professional i amateur/escola de periodisme. Això hauria de garantir d'una banda uns continguts informatius de rigor mínims i per l'altra, ampliar la possibilitat d’accés a Ràdio Caldes a joves aspirants de periodista o d'altres persones interessades en el mitjà radiofònic.

El govern municipal vol tornar a apropar l'emissora municipal al poble, obrint-la per les tardes, amb més presència al carrer i mantenint la rigorositat informativa. 

L’adjudicació es farà per un any, amb la possibilitat de prorrogar per un any més, i el servei es licita per valor de 24.793,39€ (IVA exclòs) anuals.

Consulteu les bases a: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=27272063&reqCode=viewCn&idCap=968394&

Darrera actualització: 05.12.2017 | 14:23