Labanda canta les excel·lències de la vila termal

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 19:00

Amb humor i amb el poble que bull de fons, l’actor Ivan Labanda protagonitza el vídeo promocional de Caldes de Montbui 2019, un mini musical produït per Thermalia, amb la firma de Jordi Graví

Ivan Labanda, actor protagonista del vídeo promocional 2019

Roger Reig, Uniunfandos

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Excepte l’actor català Ivan Labanda, tot el què veieu en el vídeo (https://youtu.be/fw-38GB78kc) són atractius calderins: Termes Romanes, Font del Lleó, Museu Thermalia, safareigs termals, Pont Romànic, balnearis i establiments, són alguns dels protagonistes de l’espot dedicat a aquest destí de turisme termal, gastronòmic i rural de qualitat.

A més, la producció de Thermalia – Museu i Oficina de Turisme, ha comptat amb la genialitat del guionista Jordi Gravi, la productora Uniunfandos, Bucbonera Estudios i l’Escola d’Arts Escèniques Stage. Tot molt calderí.

Des d’avui, aquest espot es converteix en el nou producte promocional de la vila termal i es distribuirà, entre altres, per xarxes socials i mitjans audiovisuals com TV3 i VOTV. L’objectiu és seguir posicionant la marca Caldes de Montbui i la seva aigua termal arreu del territori. I, en aquests moments, té la missió específica de promocionar també el Mercat de l’Olla i la Caldera que se celebra aquest cap de setmana al centre històric.

La producció s’ha fet en català i s’ha subtitulat en 3 llengües més: castellà, francès i anglès.

La presentació de l’espot, a càrrec de Patada al Ventre

Amb tanta calderinitis darrera d’aquesta producció, la presentació de l’espot 2019 havia de comptar amb agents locals, també. Per això, el vídeo s’ha donat a conèixer al Centre, Ateneu Democràtic i Progressista, de la mà dels presentadors del programa de Ràdio Caldes, Patada al Ventre. El programa especial dirigit per Jordi Graví, Xavier Serra i Albert Sanmartí s’ha pogut seguir presencialment i des de l’emissora local (i el podeu escoltar en la ràdio a la carta de www.caldesdemontbui.cat).

El programa ha comptat amb la presència d’Ivan Labanda, qui ja ha protagonitzats dues edicions de l’espot promocional de Caldes de Montbui.

Perfils d’interès: @ivanlabanda - @radiocaldes - @museuthermalia - @uniunfandos - @stage_dansa -@vahomeva - @patada_al_ventre - @ElCentruCaldes - @bucbonera

Etiquetes: #CaldesBull #CaldesdeMontbui #ElPobleQueBull

Darrera actualització: 13.03.2019 | 08:58